Fortsätt till huvudinnehåll

Tapetsera mera...

Nu ska ni få lite BRACKIGA designtips:

Jag tapetserar:

Detaljer i vårt fina fina Kök med den här, för att ta ner de moderna inslagen, tunga ekluckor och för att kompa ihop det med våra grågröna gustavianska stolar/bord, samt prata med det grå klinkergolvet, räddaren i nöden alltså:


















Sovrummet, Arbetande kineser för att ALLTID och alltid solidarisera:
















Å så tjusigt tjusigt okompromissbara svindyra till fondväggar i v-rum och hall, tapeternas tapet alltså:

Kommentarer

  1. Du har en mycket tilltalande filosofisk och grubblande ådra i inläggen...

    Blir fler besök här!

    Allt gott!

    SvaraRadera
  2. Wettex och Maja! nu börjar klipp och klistra. TÅLAMOD!

    RoSt! VÄLKOMMEN ... märkligt det här med bloggande alltså ... vi gr för varann, för inget annat än lust och lite gemenskap: du är mer än hjärtligt inbjuden till den!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar