Fortsätt till huvudinnehåll

Tärande

Äh, varför ska den Polska städerskan 22 med son hemma vädja till våra sympatier för Rut- avdraget?
Reinfledt låter sig assosieras ... ööh, jag undrar bara why? vilket förresten verkar vara en av hans viktigaste politiska strategier, hålla sig borta från dyngspridaren när den kör men se till att hålla sig framme när sådden ska skördas.

Dementa i Piteå och på andra ställen mot ungt barn i Polen?

Vem väljer du?

Om man väljer att abortera mongon, dvs ofödda barn med Downs syndrom då kan man väl välja att låta avliva dementa? Va ska dom göra för nytta? Nu när jag kan få lite rent på toaletterna till en hygglig peng.

Nä fy fan för de där blöjförsedda som hasar omkring i korridorerna. Och hon Äldre och hälsovårdsminister Maria Larsson har ju gett pengar till utökade resurser. Se bara på Stockhoms stad, sa hon: hundra miljoner och lite till till äldreomsorgen, vilket vårdgivarbolag var oklart, eller glömde hon att dra upp det i debatten att det står var och en fritt att välja personaltäthet, ingen detaljstyrning här, eller kommunitär kontrollstatlighet.

I ryggraden är folk bra sossiga ändå, är dom inte, tror att den kommunala äldreomsorgen ska ha resurser ...

Kommentarer

  1. Jag såg Uppdrag granskning i går och det knöt sig i magen. Jag vill aldrig aldrig aldrig mer tillbaka till Äldreomsorgen. Och det beror inte på dom boende.

    Debatten om äldreomsorgen är ofta långt från verkligheten. Läste nåt om önskningar om chokladprovning och utlandsresor med personal. Eller om det redan var realitet för några. Privat, såklart. Inte vanlig arbetarklass. Det känns lite absurt när man tänker på att det i dag inte ens finns möjlighet för de flesta att komma ut eller få duschat så ofta de vill, OM man vill.

    SvaraRadera
  2. Ja, man undrar alltså... människosynen är ur led, och inte bara de inlåsta gamla, dem som jobbar där är nte vatten värda, tänk om alla vi som är ohippt tjänande i den tärande sektorn skulle förpassas till en egen kooloni, på nåt kallt och blåsigt ställe så klart, så slapp dom oss ... vore väl nåt. Frys ner dem direkt förresten.

    SvaraRadera
  3. Allvarligt talat så hoppas jag att Sportfiskaren kan göra mig den sista tjänsten att avrätta mig om jag håller på att bli dement eller på annat sätt i behov av omfattande vårdinsatser.

    Alternativt kan han sätta undan lite pengar till vår lyxäldreboende på någon solig och varm ö någonstans långt bort från låsta dörrar och ensamhet.

    SvaraRadera
  4. Bina Bina! sätt ingen tilltro till sportfiskare, det kanske nappar dåligt! va sägs om giftampull insydd i nån valk?! eller kanske en överenskommelse med några torpeder? alt sätt frekvent in ett djävulskt belopp på ditt pensionskonto.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar