Fortsätt till huvudinnehåll

Kan jag få ringa hem?

Vill ni känna er mer främmande än vanligt i den här världen:
titta på bloggerskans Kissies ansiktslyft på Aftonbladet tv!
Mer hypometaego blir det inte.
Man ÄGER sig själv.Man ÄGER sina signaler. Sitt varumärke.
Man ÄGER.
ÄGER.
ÄGER.
ÄGER.
När man ÄGER.
Annars ÄGER man ingenting.
Jag ÄGER Nada, som man sa på åttiotalet.
Och jag ger blanka fan i det nu. Orkar inte.
Orkar inte förstå hur man vill PAYA för att se ut som om man råkat ut för en genetisk mutation i fejan.

Kommentarer

 1. Nä du, det förstår inte jag heller. Verkligen inte. Det syns ju på alla opererade att de är opererade och det ser bara obehagligt ut. Det är så märkligt med alla dessa strävanden efter att göra människor till maskiner. Allt organiskt, levande, bångstyrigt ska bort. Det ska massproduceras, strömlinjeformas, effektiviseras och kontrolleras. Snart är vi robotar, så är det bara. Revolution nu! Och sen går man och rakar benen, suck.
  Du har fått en beautiful award av mig, 3,5 stycken tom.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Skulle vilja ta henne i en stor varm famn, bjuda på några hembakta bullar och säga att: du duger, precis som du är flicka lilla. Är inte säker på att hon skulle uppskatta det däremot.

  SvaraRadera
 3. Micke B, tack och välkommen! really: välkommen hit!
  Tinnitus, ja, jag ville helst inte skriva det men man har ju blivit en hejare med åren på att spåra avvikelse på udda och förstorede exkrementer ...
  Men jag hajar inte, frågade sonen om killar vill ha såna tjejer nu för tiden, han sa: men för fan: titta inte på det där, media får fan börja ta lite ansvar!Med andra ord borde hon vara väldigt ensam, ja inte bara själsligt alltså, men närmare, och vem är inte det, men int springer man ålägger sig för kniven för det, för nummer 1: saknas cash, nummer 2) vuxit ifrån.
  Ja, jag tittar på mina ben, min armhåla och det där andra stället och tänker: fan nu MÅSTE du raka dig ... likväl. Kroppen som kontrollverktyg ... vad säger det om denr eella makten. Man bor i sig, och lever sällan utanför mer än ett par dec.

  Kaffepulver, ja det värsta är ju att hon inte skulle bry sig, de tror inte att det är vad saken handlar om. Men man vet aldrig: Försök!

  SvaraRadera
 4. Sjukt, det är ju inte ens snyggt. Herregud vilken kroppsuppfattning, sorgligt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sideboard

Småtomtar, en del sammetade i helrött med luva andra i bilmotormantröja, jeans, gummisar och en på ICAs blev över från förra året avdelning inköpta tomtemössa; tunnt tunnt bomullstyg med en sladdrig vit kant. Så stod dom, hoppade, kivades, hela samlingen av barn, överfulla av förväntan alldeles nedanför trappan.
Utanför Stora Scen- ingången stod släkten.
En väldans hög medelålder på den.
Utanför det där, som ett sideboard, där man ställer sina avlagda glas - som ett sideboard som med dess osynliga funktion uppskattas uppskattades väl jag, typ ingenting - så stod jag där i kulturhusfoajen.

Vi hade bestämt tisdagsträff, i cafeet.
Spontant, den som hinner och vill, den kommer.
Så efter ett långt köande slog vi oss ner i samlingarna och sa alldeles för högt att barn nu förtiden är för djävla högljudda.
"Dom skriker ju, rakt ut, som om motorn lagt av och det behövs kompenseras med en artificiell högljudsrea."

Klasskampen pågick i små tigerhjärtan där borta under trappan.
"Fö…

Bastu- vett & etikett

Magdalena Ribbing vet. Hur det bör vara. Hur man avslöjar om man har nån koll, om man har stil, om man har grace. Nu har hon dagen till ära publicerats med en bastuvett-etikett-kolumn i webb-DN.
Att skreva i bastu skulle nog ändå Magdalena säga vore ett no no.
För där ska man, enligt hennes rekommendation, ta seden dit man kommer, handduk på om andra har handduk, handduk av om andra har kastat den. Men om det nu är som för mig häromdan, att jag kommer in sist i en bastu där man lotusställer sig i vidöppet skrev, skulle jag förväntas göra detsamma då, eller FÅR jag bryta seden och behålla handduken på? Hur gör man!? Magdalena Ribbing!? Ska de övriga därinne av hänsyn till mina tabun rulla in sig i frottén plötsligt?
What?

Men aj aj i alla fall för att klippa naglarna eller borsta hår, likaså bör även en sitthandduk användas, ja för ni kan ju själva tänka vilket slem och slusk som kan skrapas av mot de varma brädorna annars.
Sentensen blir alltså oavsett: SITT på handduken, för fan!
Ja…

Problemskapande?

Jag i alla fall bekymrar mig mer över vad flippflopp- soldaters genusskapande bidrar till än vad burkadamers dito gör: