Fortsätt till huvudinnehåll

NYHETERNA I DAG

[valfri jingel]

Ett nytt landsomfattande fetmacenter planeras ta hand om och samordna de tilltagande fetmaoperationerna.

Storsäljaren Omega3 - som folk tuggar i sig av rädsla för vad fetman gör med hjärta & kärl - pressas ur fisk som skulle mätta folket i Väst Sahara.

Också över till vädret.

Kommentarer

  1. Och varför när man kan ta en sked linfröolja om dagen. Det täcker samma behov och skulle ge fisk över.

    SvaraRadera
  2. Just det, det svänger om nyheterna...

    Hur sned är inte världen när vi som kan inte tar hand om våra egna problem med ansvar. Låter dem som inte kan skörda frukterna betala priset...

    Fö var ju en annan av nyheterna att operation av magsäcken är ett kostnadseffektivt alternativ. Låter som en vettig samhällsekonomisk kalkyl som iof inte har någon bäring i fördelningspolitiken i världen.

    Kram till dig, min ögonöppnare.

    SvaraRadera
  3. Wettex! Linfröolja är da shit alltså: Måste prova, för jag är ju paniskt rädd för att få den stora ATTACKEN. Kanske läge att starta farm?

    Peace: Ja, fetma är inte kul, inte alls kul, speciellt för d en som har den.Och det verkar ju vara ett av de mest effektiva sätten att rå på den: med operation.

    Det som också är underligt är att Livsmedelsindustrin är så upp fuckad och fortsätter sälja megamaxade förpackningar av allt fel billigt billigt.
    Att jag öppnar dina ögon är fel Peace ... men jag kanske ibland kan rikta dem åt ett håll där jag har mina erfarenheter skilda från dina? Om det är så, är jag glad, om det nu är nåt att se ?! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar