Fortsätt till huvudinnehåll

NYHETERNA I DAG

[valfri jingel]

Ett nytt landsomfattande fetmacenter planeras ta hand om och samordna de tilltagande fetmaoperationerna.

Storsäljaren Omega3 - som folk tuggar i sig av rädsla för vad fetman gör med hjärta & kärl - pressas ur fisk som skulle mätta folket i Väst Sahara.

Också över till vädret.

Kommentarer

 1. Och varför när man kan ta en sked linfröolja om dagen. Det täcker samma behov och skulle ge fisk över.

  SvaraRadera
 2. Just det, det svänger om nyheterna...

  Hur sned är inte världen när vi som kan inte tar hand om våra egna problem med ansvar. Låter dem som inte kan skörda frukterna betala priset...

  Fö var ju en annan av nyheterna att operation av magsäcken är ett kostnadseffektivt alternativ. Låter som en vettig samhällsekonomisk kalkyl som iof inte har någon bäring i fördelningspolitiken i världen.

  Kram till dig, min ögonöppnare.

  SvaraRadera
 3. Wettex! Linfröolja är da shit alltså: Måste prova, för jag är ju paniskt rädd för att få den stora ATTACKEN. Kanske läge att starta farm?

  Peace: Ja, fetma är inte kul, inte alls kul, speciellt för d en som har den.Och det verkar ju vara ett av de mest effektiva sätten att rå på den: med operation.

  Det som också är underligt är att Livsmedelsindustrin är så upp fuckad och fortsätter sälja megamaxade förpackningar av allt fel billigt billigt.
  Att jag öppnar dina ögon är fel Peace ... men jag kanske ibland kan rikta dem åt ett håll där jag har mina erfarenheter skilda från dina? Om det är så, är jag glad, om det nu är nåt att se ?! ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sideboard

Småtomtar, en del sammetade i helrött med luva andra i bilmotormantröja, jeans, gummisar och en på ICAs blev över från förra året avdelning inköpta tomtemössa; tunnt tunnt bomullstyg med en sladdrig vit kant. Så stod dom, hoppade, kivades, hela samlingen av barn, överfulla av förväntan alldeles nedanför trappan.
Utanför Stora Scen- ingången stod släkten.
En väldans hög medelålder på den.
Utanför det där, som ett sideboard, där man ställer sina avlagda glas - som ett sideboard som med dess osynliga funktion uppskattas uppskattades väl jag, typ ingenting - så stod jag där i kulturhusfoajen.

Vi hade bestämt tisdagsträff, i cafeet.
Spontant, den som hinner och vill, den kommer.
Så efter ett långt köande slog vi oss ner i samlingarna och sa alldeles för högt att barn nu förtiden är för djävla högljudda.
"Dom skriker ju, rakt ut, som om motorn lagt av och det behövs kompenseras med en artificiell högljudsrea."

Klasskampen pågick i små tigerhjärtan där borta under trappan.
"Fö…

Bastu- vett & etikett

Magdalena Ribbing vet. Hur det bör vara. Hur man avslöjar om man har nån koll, om man har stil, om man har grace. Nu har hon dagen till ära publicerats med en bastuvett-etikett-kolumn i webb-DN.
Att skreva i bastu skulle nog ändå Magdalena säga vore ett no no.
För där ska man, enligt hennes rekommendation, ta seden dit man kommer, handduk på om andra har handduk, handduk av om andra har kastat den. Men om det nu är som för mig häromdan, att jag kommer in sist i en bastu där man lotusställer sig i vidöppet skrev, skulle jag förväntas göra detsamma då, eller FÅR jag bryta seden och behålla handduken på? Hur gör man!? Magdalena Ribbing!? Ska de övriga därinne av hänsyn till mina tabun rulla in sig i frottén plötsligt?
What?

Men aj aj i alla fall för att klippa naglarna eller borsta hår, likaså bör även en sitthandduk användas, ja för ni kan ju själva tänka vilket slem och slusk som kan skrapas av mot de varma brädorna annars.
Sentensen blir alltså oavsett: SITT på handduken, för fan!
Ja…

Problemskapande?

Jag i alla fall bekymrar mig mer över vad flippflopp- soldaters genusskapande bidrar till än vad burkadamers dito gör: