lördag 2 januari 2010

Statistics in SWE-land

Hur många  potatisgratänger?
Hur många oxfileér? (pepparsås, vinsky, bearnaise?)
Hur många Ginos?
Hur många Zinzano?
Hur många färdigpackade raketbombboxar?
Hur många guldlinnen/kjolar (sen expressen listade det som trend)?
Hur många Sko -3 betala för 2 - punkten pumps?

Hur många tittade på fyrverkerierna innifrån fönstret för att det var pinsamt att gå ut å ställa sig?

Gino: (säkerställd källa: bloggsfären):
Kiwi
Banan
BÄR
Vit choklad

Till det:
*Glass eller grädde
*Rostad kokos
Mmmm, gott gott!

För den medelklassige: Löjromstoast + Gratinerade större skaldjur(om man inte har råd med färsk hummer 500/kg förstås, för den gratineras ICKE. För den vetgirige  meddelas att i Senegal slängs hummer i igen, som sumpmat), kanske ett skaldjursfat, med från Hallarna (valfri stad) hemburna pikanta såser till. Franska baguetter, (eller jag har ingen koll alls, bakar man eget surdeg, men inte till det här va)? Hmm?

Ostron av femton sorter för Jan Malmsjö (franska, spanska, Irländska, Mexicanska, Portugisiska, ryska) och tretton DOMPAS.

3 kommentarer:

 1. Så tröttsamt med dessa krav, var kommer de ifrån och måste verkligen alla...ja alla...äta oxfilé? Blir det nya året bättre då, är det lättare att låtsas vara rik i plånboken och själen om vi har lyxmat i magen och Malmsjö ringande i öronen i det nya årets första skälvande andetag?

  Vad sägs om lite vanlig hederlig vardag nu? Som omväxling? Va? Ruggigt tidig frukost, snabbt hälla i sig frukostteet och så bara sparka igång. Vad än man sparkar igång....

  Låter galet lockande, med lite mer av måtta och sans:)

  SvaraRadera
 2. JA, JA, Me like vardag! Bara den börjar, snart! Vardag, arbete, eller egentid! not too bad Peace in mind!

  SvaraRadera
 3. Varken oxfilé eller rakter varde det här. Det var enkelt och superkul! Gino tar vi när dottern fyller 17 i slutet av månaden. Skulle tro att hpon beställer det ialla fall. Önskar dig en god fortsättning!

  SvaraRadera