Fortsätt till huvudinnehåll

En stund på jorden



Januari är en djävla månad. Kall och kontantfri. Skälver på Haiti.
H-U-N-D-R-A-T-U-S-E-N-S-T-A-L-S drabbade.
Tusentals utförsäkrade. Bistert gråkallt. Rusning till Avatar. UT-försäkrade.
Och gymmen i varenda gathörn lockar med life. Har du ett liv lille vän? Har Du?
På röda mattan visar Jens Lapidius i svart frack hur Snabba Cash ser ut. Jag är inte bara en högoddsande jurist utan jag är också en bestseller, en filmmaker. Snygg och förmodligen Fit.
Spenatsoppa med ägg.

The banktoppar cashar in. Någon rasar. Vi faller. Urban outfitters.
Minus tretton sen minus tre komma sju och så tar det fart igen.
Viktväktare for genom golvet i Nässjö. Heavy stuff. På det igen!
Sturebymordet i hovrätten i dag: lilla lilla Therese Rojo. Lilla lilla Nancy Tavsan. Banemän. Banemän. Finns det likheter här är tiden ny, ett normbrott. Normbrott. Eklektiskt även i den branschen.
Januari Januari: kall och pengafri. Hembakat med soppa.
Da party is here, not. Har aldrig varit.

Kommentarer

  1. Just den här stunden, när jag läste ditt inlägg...då var januari ok. Men resten, hela jävla resten.

    Har du trillat ner i hålet? Det där djupa, där man hittar enbart skit? Jag var där ett slag, men idag för första gången en kort stund...det var sol i ansiktet när jag gick. En liten vändning.

    SvaraRadera
  2. Peace, Peace, Peace! Tack för dina fina kommentarer!
    Nä, faktiskt inte ramlat ner i hål, andas och gör inte mycket väsen av det. Men jag tuffar på. Tufffar på. Januari är speciell, kall, bister, fattig. Vackert med, för all del. Med glittret i snön, det blå ljuset, solen. Men världen är förryckt. TÄnk bara på ALLT som händer samtidigt, runtom ... sanslöst egentligen. Rena turen att man har sin vrå! Må gott!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar