Fortsätt till huvudinnehåll

Äldre trädgård sökes


Just nu drömmer jag om Boboliträdgården i april.
Om att det kunde vara nu, och att jag kunde vara där,
sitta på en stenbänk av alla stenbänkar som ramar in den där fontänen nere i ena hörnet.
Då skulle jag passa på och ta en dagstur upp på någon av kullarna som omger Florens.
Gå till nån by, och se ner på alltihop, kanske ta bussen tillbaka.







Jag vill fortsätta leva på det sättet, komma ensam, gå ensam.
Åka till Prag, Berlin, ta tåget vart som helst.
Lyssna på P1, rassla med papper, titta ut genom fönstret.
Hälla olivolja på ett fat, doppa bröd i, hembakat.
Finns det någon som skulle drömma om att drömma samma?
...

Sen vill jag vara familj.
Vandra i fjällen nån gång. Åka till NY.
Annat som passar.
Växla.
Det går väl?

Kommentarer

  1. Klart det går, växla...ha kakan och äta den. Vem sade att den ekvationen skulle vara omöjlig? Stora svårigheten är väl bara att hitta kids som vill fjällvandra?

    SvaraRadera
  2. jag längtar efter kärlek! fin blogg! kram!

    SvaraRadera
  3. Peace: bra, då går jag på den linjen, jobbar fram det scenariot, och Kidet här i familjen är så stor att han klarar sig själv ... med eller utan fjällvandring, undra om han kanske inte skulle vilja göra det, ändå ... Får hoppas Mannen vill ha mig så mycket att han är beredd att hålla tillgodo, med alltihop ... men man vet aldrig.

    SvaraRadera
  4. Oroshjärta! Tack för din kommentar, ditt besök. Välkommen! ;) Längtan efter kärlek kanske är den ultimata fredsmanifestationen nånsin, att fortsätta längta kärlek, frid, värme ... Man vill fram också, så klart. Lycka till!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar