Fortsätt till huvudinnehåll

To stretch

Lägger in för att det är fett bra: 


Wonder Warthog:
"Vad hade ni trott era jävla idioter? Tror ni att man kan dra isär samhället hur mycket som helst utan att det imploderar? Tror ni att man kan trampa och stampa på svaga utan att de någon gång säger stopp? Trodde ni att ni alltid skulle sitta i orubbat bo fast ni själva kackade i det?"

Kommentarer

 1. Ja, man kan inte bara spara in och trampa på människor utan att det kommer igen någon gång. Helt riktigt...

  SvaraRadera
 2. Det som skrämmer är att den del av befolkningen som har vill ha mer, och får också det, och där lämnas ett glapp som vattnar de här tendenserna än mer ...

  SvaraRadera
 3. Trenden är ju "att förverkliga och satsa på sig själv"... allt i den heliga egennyttans namn. Och trender är ju bra och ytterst bekväma - då har någon annan redan tänkt åt en, så slipper man bli distraherad när man doppar fingret i chipspåsen och zappar mellan diverse dokusåpor.

  Hade varit väldans intressant att se hur det skulle börja se ut om tanke och reflektion blev komersiella produkter, samt "senaste trenden"...

  Btw: tänkte "häfta upp din sida på blogglistan"!

  Allt gott!!

  SvaraRadera
 4. RoSt, trenden att satsa på att verka bland andra kan ju verkligen vara att boosta sig själv, i hjärtat, i andningen.
  Häfta du upp sidan var som helst, jag begriper inte alltid mig på vad det är som händer, mend et är säkert gott.

  Må bra!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sideboard

Småtomtar, en del sammetade i helrött med luva andra i bilmotormantröja, jeans, gummisar och en på ICAs blev över från förra året avdelning inköpta tomtemössa; tunnt tunnt bomullstyg med en sladdrig vit kant. Så stod dom, hoppade, kivades, hela samlingen av barn, överfulla av förväntan alldeles nedanför trappan.
Utanför Stora Scen- ingången stod släkten.
En väldans hög medelålder på den.
Utanför det där, som ett sideboard, där man ställer sina avlagda glas - som ett sideboard som med dess osynliga funktion uppskattas uppskattades väl jag, typ ingenting - så stod jag där i kulturhusfoajen.

Vi hade bestämt tisdagsträff, i cafeet.
Spontant, den som hinner och vill, den kommer.
Så efter ett långt köande slog vi oss ner i samlingarna och sa alldeles för högt att barn nu förtiden är för djävla högljudda.
"Dom skriker ju, rakt ut, som om motorn lagt av och det behövs kompenseras med en artificiell högljudsrea."

Klasskampen pågick i små tigerhjärtan där borta under trappan.
"Fö…

Bastu- vett & etikett

Magdalena Ribbing vet. Hur det bör vara. Hur man avslöjar om man har nån koll, om man har stil, om man har grace. Nu har hon dagen till ära publicerats med en bastuvett-etikett-kolumn i webb-DN.
Att skreva i bastu skulle nog ändå Magdalena säga vore ett no no.
För där ska man, enligt hennes rekommendation, ta seden dit man kommer, handduk på om andra har handduk, handduk av om andra har kastat den. Men om det nu är som för mig häromdan, att jag kommer in sist i en bastu där man lotusställer sig i vidöppet skrev, skulle jag förväntas göra detsamma då, eller FÅR jag bryta seden och behålla handduken på? Hur gör man!? Magdalena Ribbing!? Ska de övriga därinne av hänsyn till mina tabun rulla in sig i frottén plötsligt?
What?

Men aj aj i alla fall för att klippa naglarna eller borsta hår, likaså bör även en sitthandduk användas, ja för ni kan ju själva tänka vilket slem och slusk som kan skrapas av mot de varma brädorna annars.
Sentensen blir alltså oavsett: SITT på handduken, för fan!
Ja…

Problemskapande?

Jag i alla fall bekymrar mig mer över vad flippflopp- soldaters genusskapande bidrar till än vad burkadamers dito gör: