Fortsätt till huvudinnehåll

Filipstad

Jimmie Åkesson i alla Medier, det sliter väl på'n förstås.
Men va ska man göra med vänner som dem i "Filipstad", partisekreteraren och alla de andra skånsktalande enfrågenissar som inte riktigt uppdaterat sig på svensk kulturtradition vad gäller parlamentariska normer, artighet, och numera från utlänningarna inspirerade och uppdaterade samtalskonventioner?

I Hässleholm kommun hade föregående mandatperiod SD verkat för 1) en staty i en fontän, 2) nåt annat obetydligt som jag glömt, de hade inte 1) avbrutit samarbetet med migrationsverket, som dom vallovat, och inte heller drivit igenom sina utlovade radikala interventioner på den svenska Mångkulturalismen.

Men om dom bara fick så HJÄLPER ju SD mer än gärna FLER människor från problemhärdar i världen än vad de etablerade partierna som bara kostsamt fortsätter att ta dem hit. 1 Miljard i bistånd och stängda gränser är vad dom vill. Vem ska jobba med biståndet? Sd'arna? Öppna ett SD-Jugent i Persiska viken? overaller till alla utdelas i soppköket, sen tar militäry training camp över vid 9. Havregrynsgröt serveras 10.00 och sen är det Isterband med stuvade potatisar till Lunch?

Jag undrar: hur många mandat är det egentligen i alla Sveriges kommuner som besatts av en Sd'are?

Integrationen har misslyckats ropar alla, om dom nu är så beskäftiga att dom vågar prata om det MAN inte får.
VAD, exakt är det misslyckade med integrationen? Jag vet inte? Är det det att när du åker till IKEA nära miljonprogramområde du ser människor med andra hudfärger, talandes andra språk?  Vilket djävla ramaskrik det skulle bli i de nedre regionerna om man på IKEA införde bönerum. Men det behövs för fridens skull, och för husfridens, fö rmeningen är väl att man ska spendera sin dag där, äta och leka och handla riktigt mycket. Menar man något med religionsfriheten? egentligen?

Man får naturligtvis yttra sin åsikt fritt, men när en demokratiskt vald företrädare för ett riksdagsparti börjar yra om att en muslim inte kan vara Svensk, då är man väl bra nära ett om inte lagbrott så ett ordentligt normbrott? Varför ska beskyddarna av Svenskheten vara så osvenska? Jag får problem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar