Fortsätt till huvudinnehåll

Osäkert

Nä, nu vet jag alltså inte om
 Littorins panikhopp
överröstar de
100 000 uppeldade F!- pengarna.

Kommentarer

  1. ... nej ingenting slår de uppeldade pengarna!!

    SvaraRadera
  2. Ja, det har verkligen väåckt anstöt, media is the message, som han sa ... Och jag var tvungen att läsa lite på Fi's hemsida och där såg jag att pengarna var en donation - ja, jag är oftast off det offentliga nyhetsflödet, typ aktuellt och andra morgontidningar och så - från två män på en reklambyrå. Det kostar alltså mer än 100 lök att annonsera på en halv sida i en morgontidning. Såg ett annat roligt fröslag på vad de andra partienrna kunde tänkas elda upp i PR syfte, läs och le. JAg vet inte, men publicitet gav det, som ingen annan kampanj hade gett. Men ändå, det verkar vara lite mer drag på feminismrörelsen plötsligt, ett uppvaknande efter den törnrosasömn jag uppfattat att det varit ett tag. Läs Bang, och Ullgren i DN.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sideboard

Småtomtar, en del sammetade i helrött med luva andra i bilmotormantröja, jeans, gummisar och en på ICAs blev över från förra året avdelning inköpta tomtemössa; tunnt tunnt bomullstyg med en sladdrig vit kant. Så stod dom, hoppade, kivades, hela samlingen av barn, överfulla av förväntan alldeles nedanför trappan.
Utanför Stora Scen- ingången stod släkten.
En väldans hög medelålder på den.
Utanför det där, som ett sideboard, där man ställer sina avlagda glas - som ett sideboard som med dess osynliga funktion uppskattas uppskattades väl jag, typ ingenting - så stod jag där i kulturhusfoajen.

Vi hade bestämt tisdagsträff, i cafeet.
Spontant, den som hinner och vill, den kommer.
Så efter ett långt köande slog vi oss ner i samlingarna och sa alldeles för högt att barn nu förtiden är för djävla högljudda.
"Dom skriker ju, rakt ut, som om motorn lagt av och det behövs kompenseras med en artificiell högljudsrea."

Klasskampen pågick i små tigerhjärtan där borta under trappan.
"Fö…

Problemskapande?

Jag i alla fall bekymrar mig mer över vad flippflopp- soldaters genusskapande bidrar till än vad burkadamers dito gör:
Jordbävning ...

Tror knappt att uppstädningen av miljarders miljarder(jepp, alltså fler än de Sverigedemokratiska  400 miljarder kronorna) ... plankor, kablar, stenblock, plåtflak i det förödda Japan kan jämföras med vad förvirringen i mitt huvud kräver av bättre ordning.
Nederlag på arbetet. Ny chef. Inkompetens. Och Machavelliskt söndrande pågår.
Jag drar min fana. För det jag tror på. Och kampen om det marxistiska problemformuleringsprivilegiet är som alltid en klassiker i maktstrider.
Kom an Japaner!
Håll ut!
Kom an Mrs S, hitta en väg ut!
Delacroix ingjuter fortfarande mod! 200 år senare ...