Fortsätt till huvudinnehåll

Osäkert

Nä, nu vet jag alltså inte om
 Littorins panikhopp
överröstar de
100 000 uppeldade F!- pengarna.

Kommentarer

  1. ... nej ingenting slår de uppeldade pengarna!!

    SvaraRadera
  2. Ja, det har verkligen väåckt anstöt, media is the message, som han sa ... Och jag var tvungen att läsa lite på Fi's hemsida och där såg jag att pengarna var en donation - ja, jag är oftast off det offentliga nyhetsflödet, typ aktuellt och andra morgontidningar och så - från två män på en reklambyrå. Det kostar alltså mer än 100 lök att annonsera på en halv sida i en morgontidning. Såg ett annat roligt fröslag på vad de andra partienrna kunde tänkas elda upp i PR syfte, läs och le. JAg vet inte, men publicitet gav det, som ingen annan kampanj hade gett. Men ändå, det verkar vara lite mer drag på feminismrörelsen plötsligt, ett uppvaknande efter den törnrosasömn jag uppfattat att det varit ett tag. Läs Bang, och Ullgren i DN.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sideboard

Småtomtar, en del sammetade i helrött med luva andra i bilmotormantröja, jeans, gummisar och en på ICAs blev över från förra året avdelning inköpta tomtemössa; tunnt tunnt bomullstyg med en sladdrig vit kant. Så stod dom, hoppade, kivades, hela samlingen av barn, överfulla av förväntan alldeles nedanför trappan.
Utanför Stora Scen- ingången stod släkten.
En väldans hög medelålder på den.
Utanför det där, som ett sideboard, där man ställer sina avlagda glas - som ett sideboard som med dess osynliga funktion uppskattas uppskattades väl jag, typ ingenting - så stod jag där i kulturhusfoajen.

Vi hade bestämt tisdagsträff, i cafeet.
Spontant, den som hinner och vill, den kommer.
Så efter ett långt köande slog vi oss ner i samlingarna och sa alldeles för högt att barn nu förtiden är för djävla högljudda.
"Dom skriker ju, rakt ut, som om motorn lagt av och det behövs kompenseras med en artificiell högljudsrea."

Klasskampen pågick i små tigerhjärtan där borta under trappan.
"Fö…

Bastu- vett & etikett

Magdalena Ribbing vet. Hur det bör vara. Hur man avslöjar om man har nån koll, om man har stil, om man har grace. Nu har hon dagen till ära publicerats med en bastuvett-etikett-kolumn i webb-DN.
Att skreva i bastu skulle nog ändå Magdalena säga vore ett no no.
För där ska man, enligt hennes rekommendation, ta seden dit man kommer, handduk på om andra har handduk, handduk av om andra har kastat den. Men om det nu är som för mig häromdan, att jag kommer in sist i en bastu där man lotusställer sig i vidöppet skrev, skulle jag förväntas göra detsamma då, eller FÅR jag bryta seden och behålla handduken på? Hur gör man!? Magdalena Ribbing!? Ska de övriga därinne av hänsyn till mina tabun rulla in sig i frottén plötsligt?
What?

Men aj aj i alla fall för att klippa naglarna eller borsta hår, likaså bör även en sitthandduk användas, ja för ni kan ju själva tänka vilket slem och slusk som kan skrapas av mot de varma brädorna annars.
Sentensen blir alltså oavsett: SITT på handduken, för fan!
Ja…