lördag 10 juli 2010

Mr Snow White (m) är inte Mr dark Lindberg

Jag antar att mången gemenskt sunt förnuft i dag resonerar:
  - Jamen han köpte ju bara ett fnask, lite värme, lite uppmärksamhet - om han nu gjorde det - lite krångel med frugan, en hederssak.
Ungefär som en undermotor i Lindberg- affären
frågar sig vad en prostituerad har rätt att säga till om när hon fantamej tagit betalt, och vart med på det liksom:
tvingad till anal-tvätt medelst tunga, lite strypt, spottad i ansiktet, bunden, försatt med ögonbindel, piskad(bara lite smiskad). Ska det vara våldtäckt?!
Prostitution, vad är det med det?  Har man gjort i alla tider ju, både tradition och kultur i det. Ska det va nåt?

En moderat som är i valrörelse, som nosar på makten och härligheten, som (ev.) VÄLJER att begå ett brott som han tror att hon av skamskäl håller tyst om är nu ute i kylan. Det är ju vad man räknar med, Herrar direktörer, politiker och polischefer, de som har maktställning, insyn, verkningsgrader i samhällsapparaten, nåt att förlora, de tror att hon håller tyst, att hon skäms, att hon är en mindre värdig som inte tros veta hur Madonna(m) stavas, en Hora, rätt och slätt, utan hustruvärde, utan den värdighet som Verklighetens Folk åtnjuter i sina officiella väletablerade relationer med representationskvalitet. Tystnad, tagning! Hon behöver ett kund- underlag, pratar hon är även hon DÖD. 2000 per träff, fem träffar i veckan, okej med pröjs va?  Hur många gånger kan en o samma gubbe betala? en gång i veckan, är det värt det, två? Kopplar man lite kontakter kan man gå med vinst, det är väl juste tänkt?

Nu åker han ut i kylan, Sven Otto Littorin. På Moderaternas(m) högkvarter har man inte längre hans kontaktuppgifter. På så sätt följer man sin logik väl, Utanförskapet ställer vi ut i skogen. Ingen Moderat pratar om saken, det är en DÖD, Litorin är DÖD för dem, risken att associeras med skit tar man inte. Reinfeldt kommer att hålla sig så långt i från frågan som möjligt. Hör bara hur arg han är på Media för dess rövarfasoner: "I Sverige utreds brott av rättsväsendet!". Punkt. Fine. Lena Melin borde ha varit tyst, menar Statsministern alltså. För det här brottet kommer aldrig att hanteras av nåt Rättsväsen eftersom det är preskiberat. Alltså, är det end of discussion för Reinis. Littorin är en död moderat. F.R ska nu försöka reparera skadan.

Makt kostar, och just här, dom börjar BETALA!

3 kommentarer:

 1. Full moderat logik. -Arbetslinjen!

  Dessutom så belastar ju inte prostituerade statskassan.

  Win-Win i moderata ögon!

  SvaraRadera
 2. Tror inte det är bundet till någon partifärg alls. Det finns svin inom alla grupper. Bara att gå tillbaka lite i historien så finns de där, svinen.

  SvaraRadera
 3. @Bouhamza: arbeit arbeit arbeit ... "ut ur bidrags- beroende" har onekligen fått en ny diemension.

  Ja, svin finns lite överallt i de där patriarkala korridorerna. Hur skyddar de inte varandra? Men något extra är det över alla dessa skumraskmoderater ...

  SvaraRadera