Fortsätt till huvudinnehåll

Mr Snow White (m) är inte Mr dark Lindberg

Jag antar att mången gemenskt sunt förnuft i dag resonerar:
  - Jamen han köpte ju bara ett fnask, lite värme, lite uppmärksamhet - om han nu gjorde det - lite krångel med frugan, en hederssak.
Ungefär som en undermotor i Lindberg- affären
frågar sig vad en prostituerad har rätt att säga till om när hon fantamej tagit betalt, och vart med på det liksom:
tvingad till anal-tvätt medelst tunga, lite strypt, spottad i ansiktet, bunden, försatt med ögonbindel, piskad(bara lite smiskad). Ska det vara våldtäckt?!
Prostitution, vad är det med det?  Har man gjort i alla tider ju, både tradition och kultur i det. Ska det va nåt?

En moderat som är i valrörelse, som nosar på makten och härligheten, som (ev.) VÄLJER att begå ett brott som han tror att hon av skamskäl håller tyst om är nu ute i kylan. Det är ju vad man räknar med, Herrar direktörer, politiker och polischefer, de som har maktställning, insyn, verkningsgrader i samhällsapparaten, nåt att förlora, de tror att hon håller tyst, att hon skäms, att hon är en mindre värdig som inte tros veta hur Madonna(m) stavas, en Hora, rätt och slätt, utan hustruvärde, utan den värdighet som Verklighetens Folk åtnjuter i sina officiella väletablerade relationer med representationskvalitet. Tystnad, tagning! Hon behöver ett kund- underlag, pratar hon är även hon DÖD. 2000 per träff, fem träffar i veckan, okej med pröjs va?  Hur många gånger kan en o samma gubbe betala? en gång i veckan, är det värt det, två? Kopplar man lite kontakter kan man gå med vinst, det är väl juste tänkt?

Nu åker han ut i kylan, Sven Otto Littorin. På Moderaternas(m) högkvarter har man inte längre hans kontaktuppgifter. På så sätt följer man sin logik väl, Utanförskapet ställer vi ut i skogen. Ingen Moderat pratar om saken, det är en DÖD, Litorin är DÖD för dem, risken att associeras med skit tar man inte. Reinfeldt kommer att hålla sig så långt i från frågan som möjligt. Hör bara hur arg han är på Media för dess rövarfasoner: "I Sverige utreds brott av rättsväsendet!". Punkt. Fine. Lena Melin borde ha varit tyst, menar Statsministern alltså. För det här brottet kommer aldrig att hanteras av nåt Rättsväsen eftersom det är preskiberat. Alltså, är det end of discussion för Reinis. Littorin är en död moderat. F.R ska nu försöka reparera skadan.

Makt kostar, och just här, dom börjar BETALA!

Kommentarer

 1. Full moderat logik. -Arbetslinjen!

  Dessutom så belastar ju inte prostituerade statskassan.

  Win-Win i moderata ögon!

  SvaraRadera
 2. Tror inte det är bundet till någon partifärg alls. Det finns svin inom alla grupper. Bara att gå tillbaka lite i historien så finns de där, svinen.

  SvaraRadera
 3. @Bouhamza: arbeit arbeit arbeit ... "ut ur bidrags- beroende" har onekligen fått en ny diemension.

  Ja, svin finns lite överallt i de där patriarkala korridorerna. Hur skyddar de inte varandra? Men något extra är det över alla dessa skumraskmoderater ...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sideboard

Småtomtar, en del sammetade i helrött med luva andra i bilmotormantröja, jeans, gummisar och en på ICAs blev över från förra året avdelning inköpta tomtemössa; tunnt tunnt bomullstyg med en sladdrig vit kant. Så stod dom, hoppade, kivades, hela samlingen av barn, överfulla av förväntan alldeles nedanför trappan.
Utanför Stora Scen- ingången stod släkten.
En väldans hög medelålder på den.
Utanför det där, som ett sideboard, där man ställer sina avlagda glas - som ett sideboard som med dess osynliga funktion uppskattas uppskattades väl jag, typ ingenting - så stod jag där i kulturhusfoajen.

Vi hade bestämt tisdagsträff, i cafeet.
Spontant, den som hinner och vill, den kommer.
Så efter ett långt köande slog vi oss ner i samlingarna och sa alldeles för högt att barn nu förtiden är för djävla högljudda.
"Dom skriker ju, rakt ut, som om motorn lagt av och det behövs kompenseras med en artificiell högljudsrea."

Klasskampen pågick i små tigerhjärtan där borta under trappan.
"Fö…

Problemskapande?

Jag i alla fall bekymrar mig mer över vad flippflopp- soldaters genusskapande bidrar till än vad burkadamers dito gör:
Jordbävning ...

Tror knappt att uppstädningen av miljarders miljarder(jepp, alltså fler än de Sverigedemokratiska  400 miljarder kronorna) ... plankor, kablar, stenblock, plåtflak i det förödda Japan kan jämföras med vad förvirringen i mitt huvud kräver av bättre ordning.
Nederlag på arbetet. Ny chef. Inkompetens. Och Machavelliskt söndrande pågår.
Jag drar min fana. För det jag tror på. Och kampen om det marxistiska problemformuleringsprivilegiet är som alltid en klassiker i maktstrider.
Kom an Japaner!
Håll ut!
Kom an Mrs S, hitta en väg ut!
Delacroix ingjuter fortfarande mod! 200 år senare ...