Fortsätt till huvudinnehåll

I did it

Krängde mig igenom ännu en budgivning med lite mer från banken tilltiggt på fickan. Och: jag tog hem det. Nummer två i samma hus som mitt förut förlorade objekt. Bottenplan i en tvåfamiljsvilla med inredd vind. Trädgård, och hellånga glasade dubbeldörrar ut. En sån benådad lyx va?" Inte klokt. Alltså. Men det rinner en motorväg alldeles intill. Det är därför. Ingen annan med mer stålar på fickan sätter sig i den belägenheten uppenbarligen. Marknaden är kul. Den bygger på att alla värderar lika, ungefär. Den som har mycket går dit där det kostar  mer. Så är det bara. Tur för mig. Mitt emot en lekpark och en lummig gräsplan.
He he ... Nu stylar jag järnet i mitt gamla och ska slänga ut till försäljning.

Kommentarer

 1. Ja!!! Åh vad härligt. Nu börjar verkligen något nytt :). Jag gläds med dig. Så mycket.

  SvaraRadera
 2. Grattis Mrs S! Lycka till med försäljningen och håll tummarna tilsammans med mig för en somrig sommar!

  SvaraRadera
 3. Tack tjejer! Det är glädjande för att ett: det blir finfint med stort och högt i tak, två: för att man lyckas ta sig igenom dessa nervfrestande tillställningar en budgivning är, nummer tre: för att man ens gör det, och kan göra det, orkar, tänka nytt, se möjligheter, DRÖMMA!
  EN somrig sommar! det önskar vi oss! Yes! håller tummarna Tinnitus!

  SvaraRadera
 4. Åh,stort grattis till er!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sideboard

Småtomtar, en del sammetade i helrött med luva andra i bilmotormantröja, jeans, gummisar och en på ICAs blev över från förra året avdelning inköpta tomtemössa; tunnt tunnt bomullstyg med en sladdrig vit kant. Så stod dom, hoppade, kivades, hela samlingen av barn, överfulla av förväntan alldeles nedanför trappan.
Utanför Stora Scen- ingången stod släkten.
En väldans hög medelålder på den.
Utanför det där, som ett sideboard, där man ställer sina avlagda glas - som ett sideboard som med dess osynliga funktion uppskattas uppskattades väl jag, typ ingenting - så stod jag där i kulturhusfoajen.

Vi hade bestämt tisdagsträff, i cafeet.
Spontant, den som hinner och vill, den kommer.
Så efter ett långt köande slog vi oss ner i samlingarna och sa alldeles för högt att barn nu förtiden är för djävla högljudda.
"Dom skriker ju, rakt ut, som om motorn lagt av och det behövs kompenseras med en artificiell högljudsrea."

Klasskampen pågick i små tigerhjärtan där borta under trappan.
"Fö…

Bastu- vett & etikett

Magdalena Ribbing vet. Hur det bör vara. Hur man avslöjar om man har nån koll, om man har stil, om man har grace. Nu har hon dagen till ära publicerats med en bastuvett-etikett-kolumn i webb-DN.
Att skreva i bastu skulle nog ändå Magdalena säga vore ett no no.
För där ska man, enligt hennes rekommendation, ta seden dit man kommer, handduk på om andra har handduk, handduk av om andra har kastat den. Men om det nu är som för mig häromdan, att jag kommer in sist i en bastu där man lotusställer sig i vidöppet skrev, skulle jag förväntas göra detsamma då, eller FÅR jag bryta seden och behålla handduken på? Hur gör man!? Magdalena Ribbing!? Ska de övriga därinne av hänsyn till mina tabun rulla in sig i frottén plötsligt?
What?

Men aj aj i alla fall för att klippa naglarna eller borsta hår, likaså bör även en sitthandduk användas, ja för ni kan ju själva tänka vilket slem och slusk som kan skrapas av mot de varma brädorna annars.
Sentensen blir alltså oavsett: SITT på handduken, för fan!
Ja…

Problemskapande?

Jag i alla fall bekymrar mig mer över vad flippflopp- soldaters genusskapande bidrar till än vad burkadamers dito gör: