Fortsätt till huvudinnehåll

Goodbye, I say hello

Nu undrar jag så vad jag ska få erfara och vilka nya insikter och upplevelser de kommande sju veckorna bär med sig.
Ängslas över allt, saknaden av mina älskade familjemedlemmar, över hur jag ska ha det, om jag ska vara frisk om jag orkar, om om om.
Förbereder mig för att tagga ner bekvämlighetsfasonerna: varm dusch, skön toalett, väna myror som enda husdjur, mjuk säng, dunbolmigt täcke, tooksurfing, ensamhet, egocentrismen, friheten, rätten att vara sturig.
Ja, allt som jag älskar med min vardag helt enkelt: hur ska jag klara mig utan? HUR ska jag orka presentera mig, representera mig?

Istanbul i kväll, Dakar i morgon.
Kommer också sakna att läsa era bloggar, fina kloka smarta roliga människor och bloggisar!
Ta väl hand om er!

Kommentarer

 1. Ta väl hand om dig, snygging! Jag ska tänka på dig och hoppas att allt ska bli så bra så bra.

  Skickar en stor KRAM.

  SvaraRadera
 2. Åh vad vacker du är! :D Du kommer att få det jättefint. En annan värld, ett annat liv.
  All lycka till dig och en stor kram att bära med i tanken!

  SvaraRadera
 3. Ååh, bra jag hann (hoppas jag) krama hejdå. Njut, var närvarande, det är ditt liv detta andra med. Ska hålla tummarna hårt;) Lycka till!!!
  Näha förresten, ser ju nu på datumet att det hann jag inte... men du kanske öppnar din blogg på en flygplats någonstans :)

  SvaraRadera
 4. Så fin du är!
  Om du inte lyckas presentera/representera får du väl göra som alla andra: konstruera dig!

  Lycka till!

  SvaraRadera
 5. TACk alla ni Fina vackra harliga! Tack for att ni ar har och FINNS!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sideboard

Småtomtar, en del sammetade i helrött med luva andra i bilmotormantröja, jeans, gummisar och en på ICAs blev över från förra året avdelning inköpta tomtemössa; tunnt tunnt bomullstyg med en sladdrig vit kant. Så stod dom, hoppade, kivades, hela samlingen av barn, överfulla av förväntan alldeles nedanför trappan.
Utanför Stora Scen- ingången stod släkten.
En väldans hög medelålder på den.
Utanför det där, som ett sideboard, där man ställer sina avlagda glas - som ett sideboard som med dess osynliga funktion uppskattas uppskattades väl jag, typ ingenting - så stod jag där i kulturhusfoajen.

Vi hade bestämt tisdagsträff, i cafeet.
Spontant, den som hinner och vill, den kommer.
Så efter ett långt köande slog vi oss ner i samlingarna och sa alldeles för högt att barn nu förtiden är för djävla högljudda.
"Dom skriker ju, rakt ut, som om motorn lagt av och det behövs kompenseras med en artificiell högljudsrea."

Klasskampen pågick i små tigerhjärtan där borta under trappan.
"Fö…

Bastu- vett & etikett

Magdalena Ribbing vet. Hur det bör vara. Hur man avslöjar om man har nån koll, om man har stil, om man har grace. Nu har hon dagen till ära publicerats med en bastuvett-etikett-kolumn i webb-DN.
Att skreva i bastu skulle nog ändå Magdalena säga vore ett no no.
För där ska man, enligt hennes rekommendation, ta seden dit man kommer, handduk på om andra har handduk, handduk av om andra har kastat den. Men om det nu är som för mig häromdan, att jag kommer in sist i en bastu där man lotusställer sig i vidöppet skrev, skulle jag förväntas göra detsamma då, eller FÅR jag bryta seden och behålla handduken på? Hur gör man!? Magdalena Ribbing!? Ska de övriga därinne av hänsyn till mina tabun rulla in sig i frottén plötsligt?
What?

Men aj aj i alla fall för att klippa naglarna eller borsta hår, likaså bör även en sitthandduk användas, ja för ni kan ju själva tänka vilket slem och slusk som kan skrapas av mot de varma brädorna annars.
Sentensen blir alltså oavsett: SITT på handduken, för fan!
Ja…