torsdag 21 januari 2010

Peace broth'a


Sonen omtänskam i telefonen. Kärlek skuld och gottgörelse. Mannen i telefon, Skype fuckade. 2 timmar a 2000kr. En diskussion och en härlig målsnöresfest. Kärlek, skuld och gottgörelse. Till min lilla lycka kom sonens julklappsspikmatta hem igen, så jag sitter på den nu för att klara svanskotan. Ska koka frikadeller. Älskar frikadeller, i en riktigt mustig tomatsås, bladpersilja, vitlök, rostad paprika, rostad aubergine, hett. Måste städa upp. Måste köra på några steg inför morgondagens kurs. Glad för att jag börjat hålla danskurser. Jag kan lite olika saker men tänker alltid att nä men inte ska väl jag tro att jag ÄR nåt. Som om man ska få ett okej, har fan väntat på okejet från den imaginära rättsjuryn i hela livet utan att höra det. Jag kör på. Svänger. Rullar och juckar och shake it oh baby now! Bara fötterna håller. Till Frikadellerna lite rött vin, åkte förbi systemet på väg hem, bristvaran vin inhandlades och planen är att det ska avnjutas till frikadellerna. Ett portugisiskt av Schirazdruvor. Oh, ah, Oh, ah. Fick stanna till i backen i vilket huset hänger för några hundägare som slagit läger mitt i. Backade ner igen och tog fart för att komma upp. Hundägarna var före bloggarna, med sina kotterier, sina tillrop, sina skvallerhörnor. Jag saknar det. En gång hade till och med min gamla byracka som är död nu en plats i ett såntdär kotteri på söder i Vitabergsparkens hundgård. De visste namnet på honom, han viftade sig träningstrött redan tre kvarter innan vi kom dit. Halleluhja. Snart är det vår. Men nu ska jag börja svänga upp ligamenten tills det brinner i lederna till denna:

 Salif Keita: Yambo

4 kommentarer:

 1. Hundfolkets gemenskap och bloggarnas, olika forum med heeelt olika fokus. Vilket jag gillar bäst, undrar du? Blogghänget såklart:)

  Fö älskar jag också frikadeller, lammfärs, vitlök, lite kanel, tomat o ev lite kokosmjölk.

  SvaraRadera
 2. Låter bra! Sväng på rumpan och sippa lite för mig med. Här händer varken det ena eller andra.
  Och nu längtar jag efter frikadeller.

  SvaraRadera
 3. Åh, vad hungrig jag blev nu då.
  Skitbra av dig att köra på med danskurser!

  SvaraRadera
 4. Peace: ja just ja, du har tillgång till båda, vilken LYXtillvaro;) ... Den första ger ju lite välbehövigt avbrtt och sätter fart på blodomloppet, aka minskar risk för sittsår. Lammfärs, o kanel: mmmm!

  Wettex: Jag svänger för dig me, dubbelsvänger, sätter allt i gung liksom; och kan bara tipsa dig att göra dina Frikadeller efeter Peace's recept ovan...

  Smultron:
  Titta, där ser ni alla bloggtvivlare, det ger också verkligheten effekter, hunger, uppslag för dagens middag, inspiration. Och UPPMUNTRAN! Tack Tack för det! känner mig bra, och fixar juh det här instruerandet fint!

  SvaraRadera