Fortsätt till huvudinnehåll

Skit-Lön

Äh, Reinfeldts pressekreterare trodde naturligtvis att det var nåt snällt och jävligt medvetet jämställt att berömma, av mig nu bortglömd 'främmande' nationalitet, städerskan som kom hem till hans port och plockade upp en hundskit.
Framför hans port! en hundskit! äckligt.
Nog trodde han att det var det, reko, hyyvens, rätt. Ända tills han började kamma in reaktionerna.
Och vad han sen höll till sitt försvar har jag också glömt.
Det enda jag inte fattar, verkligen inte fattar är VARFÖR denne pressekreterare inte plockade upp den där skiten själv? Kanske är det för att betydelsen i att 'Arbete ska LÖNA sig' egentligen innebär: köp dig fri från shitty sysslor. Nån annan kan göra det, nån av 'De Andra', för en skitlön.*

Tänk bara vilken ansträngning han gjorde där i Stockholmsnatten, identifierade bajs, gick upp och letade upp nummer till städfirma, ringde, gick ner och väntade för att se dem komma infarande i uttryckningsfart på gården, studerade ARBETET och noterade kön och nationalitet på den som så fint utförde det. Ett jävla jobb alltså.

Då kan jag enkelt komma på minutsnabba förslag på hur man enklast eliminerar en hundbajs utanför porten(utan att behöva använda en hundbajspåse, och utan att behöva slösa på sin värdefulla tid.):
1) Man tar en spade, från nån av ungarnas sandleksaker som staplats inne i porten, och man kastar iväg bajen in i nån buske, och spaden kastar man i sopnedkastet. Spadar är förbrukningsvaror, det vet ALLA.
2) Har den legat länge borde den vara relativt torr och möjlig att sparka iväg, alt. peta iväg med nån i närheten upphittad pinne, är den frusen fungerar samma strategi.
3) Gå in och hämta en hink med varmt vatten, kasta innehållet med hög kraft mot bajsets sida så att det far iväg åt kanten, strö jord över 'spåren'.
4) Vill man scouta sig lite i natten, känna sig vild och fri, då kan man bygga en lite kolmila omkring den lilla bajsen och bränna ner den långsamt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar