Fortsätt till huvudinnehåll

Trångt

Då och då kommer väldigt hastigt en pulserande nageltrång över mig.
Den anföll under natten. Tån vill liksom gå av. Jag linkade upp till köket med den pulserande tån släpandes efter mig.
Och sen såg jag det jag nånstans visste men ändå inte VISSTE:
Peter Wolodarski, den unga stjärnjournalisten på DN ledare, morgonsoffor, programlederi, (och mer?) fick sitt ursprung bekräftat.


Ung var han verkligen, i alla fall när han började synas. Tvättad.
Åh, jag förundrades med vilken självklarhet, vilken självsäkerhet han höll sig i debatter.


Wikipediar man ser man att han är född -78.
Ja, det gjorde jag alltså för att verifiera att jag såg hans farsa i dagens, ja om det inte var DN's nätupplaga.
Visst visst, ögonen uppspärrade:
Stadsarkitekten Alexander Wolodarski visar Stockholms blivande tillskott i siluetten, da skyline.
Tohr Tower, eller vad dom vill kalla dem. Ett nytt national(istiskt)- monument i stadsbildens rad av kyrktorn kyrktorn kyrktorn.
Så är det med självkänsla och ambition, går i rakt nedstigande led, utan krångel eller krusidull.
Förväntansincitamentet, skulle jag vilja säga.

Under tiden jag läste försökte jag operera bort den överskjutande nagelsidan med en desificerad sax.
Tiger Woods hade bett om ursäkt på sin hemsida, vädjat, offrat, "jag är inte perfekt", "jag ska reda ut det här med min familj". Vaddå? - det stod det inte något om - be om ursäkt för vad?
Idegraad, den ultraliberala mediatränaren skulle väl också ha reagerat på den här halvklippta pudeln?
Idegraad och Wolodarski ägnas en gemensam tråd på Flashback.

Wolodarski den yngre inledde sin karriär i moderata ungdomsförbundet, fortsätter jag läsa. Redaktör för medlemsorganet Radikalt Forum. Radikalt Forum, Luf? Dom queerade alltså ord redan då? Ja, alltså, tog över dem, åt dem, gjorde dem till sina.
El viva den socio- kulturella reproduktionen.
Den är lika irriterande periodiserad som mitt nageltrång.

Men, nu ska vi se om tån håller hela arbetsdagen.
Det kanske går att genomföra operation II vid eventuellt nödläge?

Kommentarer

  1. Måste bara...lilla sonen fick blodförgiftning av nageltrång, och vi fick skämmas. De där sjuksyrrorna var helt säkra på att ungen haft för små skor. Vilket inte var fallet.

    Hoppas du slipper fler operativa ingrepp, men behöver du göra det igen; Ha fokus!

    SvaraRadera
  2. Oj, så illa? stackars lilla sonen, det där gjorde ont, och att få en tallrik skuld serverad på köpet också ... Min tå blev bättre under dan, lite sämre nu igen... Måste fokusera bättre i klippet nästa gång kanske ... helt rätt! ;)

    SvaraRadera
  3. Jag har en sån där besvärlig tå som jag förr ofta fick hiskelig värk i. Scholl har nåt undermedel som man droppar på, men det går nog lika bra med alsollösning. Att inte klippa för korta tånaglar, för långt ut i kanten, brukar hjälpa.

    SvaraRadera
  4. Smultron! då vet du ungefär vad jag går igenom :) problemet med min tå, nagel, är att den inte kan växa sig lång och rakt ut för den är redan nervuxen och när den växer, som om den skulle kunna bli rak och inte för kort klippt, det 'är då den tränger ... liksom.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar