Fortsätt till huvudinnehåll

Den unge mannen

Den unge mannen är stilig smart och så cool.
Av en outgrundlig orsak läser han DI,
tittar på företagsregistret och läser om olika människors olika bolag.
Den unge mannen är iakttagande specialist på koder,
skrattar åt allt där roller och status skramlar mot boxen som blir synlig i all sin futtighet.
Den unge mannen tycker att Jan Eliasson är ett föredöme och en förebild, och han säger att han är beredd att ta stryk för en rasists kommentarer.
Den unge mannen kan också identifiera en Wes Anderson film på iconografin efter två minuters tittande, och en dag överraskade han mig genom att sitta och titta på Babel på Svt play.
Den unge mannen är som en storhjärtad bläckfisk med ben i alla världens hörn, och han avkodar sekundsnabbt metrosystem i vilken storstad som helst.
Den unge mannen har högtflygande planer att bli en trummande pilot, och jag antar att med samma säkerhet som han går på scenen inför en spelning skulle han ratta ett plan över himlen.
Det är underligt och nära på magiskt! Den torra sarkastiska humorn med stora mått självironi är även hans, på gott och ont förstås.
Den unge mannen är MITT barn, eller var mitt Barn: han fyllde 20 i går, rättså vuxen nu!.
Han är den häftigaste jag mött!
Sportig och musikalisk och varm och intelligent.
Och jag kan bara häpna i tacksamhet över att Jag fick vara med och se den här människan växa fram, på det här sättet.
Tack Tack Tack!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

INTER- NATIONELL

Nu kan vi bara vänta ut det. Resultatet. Sd- som kampanjat i motregn av tomater, hur ska det gå för dem? Och hur ska det rapporteras från deras valvaka? Heilandes? Hörde ett program om Islands ekonomiska härdsmälta, några röster sa: vi börjar om, reflekterar över vad livet är, går inåt. Men, inte behöver vi en härdsmälta för det, för att veta att vi inte alls måste ha mer mer mer, shoppa mer mer mer. Al Gore dansade en sommar. Nu dansar industrin uppåt i gen. Och, ja det är ju nödvändigt, för att få fart på världsekonomin. Vi sa väl också att nu ersätts skitsystemet, det genomruttna kapitalistiska blindstyret med ett mänskligare mer holistiskt. Det var 2008. KRISÅRET, oktober 2008. Nu rullar det igen, Vovlo nyanställer. Och visst är det skönt. Folk får jobb. Får mat, får allt dom vill ha. FETARE plånbok. Björk talade på bruten engelska. Reikyavik var för litet för henne, för litet för att sälja musik, sälja artisterui, för litet för att utveckla sin egenart. Det dispar